Verbouw

De wensen en eisen die men stelt aan een woning veranderen in de loop der tijd; dit komt niet alleen door modeverschijnselen, maar ook doordat de gezinssituatie wijzigt. Op dit soort momenten kan een verbouwing uitkomst bieden om uw huidige woning hieraan weer te laten voldoen.

 

Heeft u altijd al een ruimere woonkamer gewenst of zou een aparte werkkamer een goede toevoeging zijn voor uw woning? Dan is een verbouwing wellicht een goed idee! Een aanbouw is ook mogelijk in verschillende vormen; 

dit kan een laagbouw zijn als aanvulling op de begane grond of een extra kamer op een plat dak. Met een verbouwing creëert u een meerwaarde voor uw woning, niet alleen financieel maar zeker ook qua leefgenot.

 

Vaak biedt de zolder van uw woning ook een scala aan mogelijkheden om een mooie en praktische leefruimte van te maken, maar zijn hiervoor enkele aanpassingen nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het isoleren van het dak voor meer warmte en het plaatsen van dakramen en/of een dakkapel voor meer licht en ruimte. Wij kunnen dit voor u verzorgen.